Kickstarter-kampányt indítottak a NightCry készítői

Nem is olyan régen hallhattunk először a Clock Tower szellemi utódjáról, a NightCry-ról. A készítők most úgy döntöttek, hogy egy Kickstarter-kampányt indítanak a PC verzió érdekében, mindezt pedig megspékelték egy hátborzongató élőszereplős kisfilmmel.

ps4pro.eu_Night_Cry_1

A játék mobileszközökre, PS Vitára és PC-re egyaránt készül – feltéve, ha rászánt 300 ezer dollárt sikerül összeszednie a Nude Maker fejlesztő brigádjának. Érdekes alkotásra számíthatunk, hiszen point’n’click elemek, és lopakodásra, rejtőzködésre egyaránt lesz horrorjátékban, melyet a Clock Tower atyja, Hifumi Kono és a The Grudge-filmek rendezője, Takashi Shimizu nevei fémjeleznek. Eddig mondjuk a 300-ból, csak 7 ezret sikerült összekalapozni, viszont az adományozásból még 28 nap hátravan.

ps4pro.eu_Night_Cry_2

A Night Cry tehát elvileg egy 3D-s point & click kalandjáték, ám a hagyományos játékelemek mellett sokszor kell menekülnünk. A fő helyszínünk egy tengerjáró hajó, ám hősnőnk világ körüli kalandja borzalmas fordulatot vesz. A sok kedves, mosolygós utas között ugyanis egy kegyetlen, vérszomjas gyilkos bújik meg. Az utasok persze egymásra is gyanakodnak, és nekünk is ugyanezt kell tennünk, ha túl akarjuk élni a borzalmakat.

Hogy a Kickstarter kerekeket egy kicsit beindítsák a fejlesztők, egy élőszereplős kisfilmmel is megörvendeztették a nagyérdeműt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu