Neil Druckmann, Josh Scherr és Tom Bissell az Uncharted 4 írói (új képek!)

Ide a rozsdás bökőt, hogy az Uncharted 4: A Thief’s End hatalmas siker lesz, már csak azért is biztosak lehetünk benne, mert a Naughty Dog nem kispályázik az írókkal sem! Egy interjújukban, amelyet a Game Informernek adtak, Josh Scherr, Tom Bissell és Neil Druckmann az Uncharted 4 történetírásának kihívásairól beszéltek.

ps4pro.eu_Uncharted 4_2

Josh Scherr már a legelső Jak and Daxter: The Precursor Legacy óta tagja a Naughty Dog-nak. Bissell többek között egy Extra életek: miért fontosak a videojátékok? című könyvvel vált híressé, illetve a Gears of War: Judgment, The Vanishing of Ethan Carter, és a Battlefield: Hardline sztorijainak forgatókönyvét is ő írta.

ps4pro.eu_Uncharted 4_5

Neil Druckmann több mint tíz éve dolgozik Naughty Dog-nak. Jelenleg ő a kreatív igazgatatója és fő programozója a cégnek. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy igazi „aranycsapat” írja majd a játék történetét.

ps4pro.eu_Uncharted 4_7

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)