PS4-re, Xbox One-re, és PC-re jelenik meg csak a Borderlands 3

PS4, Xbox One és PC platformokon érkezik a Borderlands 3

A szokásos Q3-as üzleti jelentéseik után a Take-Two egy számunkra is izgalmas bejelentéssel rukkolt elő: megerősítették azt az eddig csak pletykaszinten terjedő információt, hogy már készül a Borderlands 3. A Take-Two még azt is hozzátette, hogy a játékot a 2K Games leányvállalatukon keresztül adják majd ki.

ps4pro.eu_Borderlands-3-2

A Borderlands 3 hivatalosan a negyedik rész a sorozatban, amely a múlt évben megjelent Pre-Sequel-t követi, illetve az ötödik konzoljáték, amelybe a PS4-re is megjelent Tales from the Borderlands is beletartozik. A játék exkluzívan csak jelenlegi generációs konzolokra és PC-re jelenik meg, tehát az oldgen PS3/Xbox 360 kombó most már kimarad.

Megjelenési dátumot, vagy egyéb részleteket a cég még nem árult el, de természetesen figyelemmel követjük a harmadik Borderlands sorsát, szóval ha csekkolj vissza időnként, ha kíváncsi vagy a játékra!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)