PlayStation Network karbantartás február 12-én 17:00-tól

A Sony ismét karbantartási munkálatokat eszközöl a PlayStation Network-jén, amelynek – ha minden jól alakul – körülbelül három és fél óránál nem kell tovább tartania.

ps4p.eu_psn-maintenance_3A munkálatok ideje alatt a PSN szolgáltatásai le fognak állni, kivéve abban az esetben, amikor valaki még a karbantartás megkezdése előtt bejelentkezik, ilyenkor az online játék nem vágja ki, tovább tudja folytatni.

Jó hír még, hogy a trófeák gyűjtögetését sem érinti teljesen a leállás, lévén az összes megszerzett trófea meg fog jelenni a játékosok profilján a rendszer visszaállítását követően.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)