Megérkezett a Hitman: Agent 47 előzetese… édes… istenem…

Hát ennyi erővel akár Bruce Willis is lehetett volna az új Hitman: Agent 47 film főszereplője. Viszont nem őt, hanem Rupert Friend-et kérték fel, és még egy jó nullás gépet sem sikerült találni a fejének tar kopaszra való leborotváláshoz! Viszont a filmben minden egyéb lesz, ami a játékban nem: gyors autók, robbanások, tűzpárbajok és a dögös macák. Csendes, taktikus gyilkolás, mint a játékokban? Na, azt felejtsd el!

ps4pro.eu_Rupert-Friend-in-Hitman-Agent-47_1

Úgy tűnik, egyszerű akciófilmmel lesz dolgunk, melyben hősünk egy politikai összeesküvés nyomára bukkan (mert a Hitman ugye arról híres…), illetve az Interpol és az orosz hadsereg is nyomában lohol Oroszországban és Kelet-Európában.
A főszerepben ezúttal a Homelandből ismerős Rupert Friend-et láthatjuk, és szerepel még a filmben Zachary Quinto, Hannah Ware és Ciarán Hinds is.
A Hitman: Agent 47 augusztus 28-án kerül a mozikba. Lehet, hogy visszasírjuk még a Timothy Olyphant-féle adaptációt?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu