Így készül a Bloodborne soundtrackje – videón a zenekar…

Miközben a Dark Souls II megkapja a kurrens generációs portját (ez nem lep meg szinte senkit – maguk a fejlesztők is azt mondták, hogy ha az előző generációs verzió sikeres, akkor kihozzák a mostani platformokra is), azért a From Software nem tétlenkedik, hiszen a Bloodborne hamarosan itt lesz – egy kicsivel több, mint egy hónapot kell várnunk arra, hogy megtekinthessük, hogy miben tér el a Souls sorozattól a PS4-exkluzív játékuk.

Persze a zenét nem fogják elhanyagolni – olyannyira nem, hogy egy 32 főből álló zenekar segítségével fogják felvenni a háttérben duruzsolni fogó muzsikákat. Persze azért Londonban is besegít egy 65 tagú gárda, hiszen jó másfél órányi zenét szeretnének a játékba pakolni – és az utómunkálatot sem fogják elhanyagolni, hiszen Chuck Doud, az SCEA egyik hangmérnöke végzi el az utolsó finomításokat. Nem rossz, nem rossz…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)