Újra él! Mégis készül a The Swindle, videót is kapott hozzá

Ennek a játéknak eddig nem sok jött össze, és akkor még tényleg egészen finoman fogalmaztam. Már 2011-ben készülgetett a The Swindler, viszont Dan Marshall, a projekt atyja egyszerűen nem tudta összehozni úgy a játék elemeit, hogy azt élvezhetőnek tartsa, így végül maga mögött hagyta a játékát… egészen tavaly októberig, ekkor jelentette be, hogy azért nem temette el gyermekét, amely saját bevallása szerint egy Spelunky-Deus Ex kombinációnak tekinthető.

ps4pro.eu_the_swindle_1

Lopakodásra építő platformer játék, hoppá. A Curve Digital egy egészen komoly alanyt tart a kezei között… remélhetőleg a végeredményen is látszódni fog! Konzolokra is érkezni fog, sőt, PS4-re, PS Vitára és PS3-ra egyaránt kapható lesz a The Swindle. Megjelenés az év folyamán – szerintem ősz környékén.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)