Új képeken feszít Lara a Rise of the Tomb Raider-ből

Fagyos a szívem! – akár ezt is énekelhetné Lara Croft, ha egy pacsirtamadárként énekelne. Ezt megtenni nem fogja, viszont annyi szent, hogy nem lesz nagyon melege, ha ezekből a Rise of the Tomb Raider képekből kiindulhatunk – eléggé fagyos körülötte minden! Azért ne felejtsük el, hogy a Crystal Dynamics bevallotta már korábban, hogy nem lesz minden pálya ilyen terepen, szóval ne számítsunk Lost Planet-szintű hó/jégmennyiségre.

ps4pro.eu_Rise_of_Tomb_Raider_1jpg (1)

Hogy mikor jelenik meg a játék PS platformokra (nagy eséllyel csak PS4-re, bár ki tudja…), az még kérdéses, hiszen jelen állapotában a Rise of the Tomb Raider időzített exkluzívként először Xbox platformokra jön 2015 karácsonyi rohamában. Majd meglátjuk, hogy végül mennyit is kell azután várni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)