Mégis készülőfélben van a The Last Guardian…

Oké, ez már kezd kaotikusabb lenni, mint egy dél-amerikai szappanopera története és azok általában követhetetlenek még azok számára is, akik esetleg eme hihetetlen feladatra vállalkoznának, hogy végigülnének egy ilyet.

PS4PRO.eu_PlayStation_4_News_PlayStation_4_Reviews_Last_Guardian5

Tehát tegnap arról volt szó, hogy a Sony nem újította meg a The Last Guardian védjegyét és ezzel kapcsolatban – nem is véletlenül – spekulációk röppentek fel, hogy most akkor ez készül-e vagy sem. Viszont a Sony előállt egy nyilatkozattal, hogy a már hat éve történt bejelentés ellenére igen, dolgoznak a játékon. Decemberben még arról volt szó, hogy a Team ICO „teljesen új feltételekkel” készíti a TLG-t… na akkor hányszor indították újra a fejlesztést? Csak ne olyan legyen a végeredmény, mint az Aliens: Colonial Marines esetében például…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu