Dark Souls II: PS4 vs. PS3 összehasonlítás

Mindig van valami izgalmas abban, ahogy egy adott játékot két konzolgeneráción állítanak egymás mellé, erősen szembesítve a verziók közötti különbségeket. Ezt most a Dark Souls II esetében tekinthetjük meg, hiszen nemsokára betoppan közénk a kurrens generációs változat, amelyben a három DLC is ott fog feszíteni majd.

ps4pro.eu_Dark_Souls_2_2

Azért van különbésg a kettő között! A PS3-as verzió csak 720p felbontással rendelkezik, de a PS4-es már 1080p-ben tündököl. Tündököl, hiszen azért itt már van anti-aliasing és V-sync is – bár néhol lemegy az 50 képkockás sebességre a kurrens-gen változat, a legtöbb helyen azért a 60 megvan. Ha eddig nem volt meg a From Software játéka, talán most érdemes lesz rá beruházni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)