Street Fighter V: béta és egy új karakterbejelentés!

A Capcom bátor lépésre vállalkozott, amikor bejelentette a Street Fighter V-öt, hiszen egyrészt az Unreal Engine 4-esre építi azt, másrészt pedig konzolon kizárólag PlayStation 4-re (illetve PC-re) fogja kihozni.

A PlayStation Experience óta viszont újabb infók láttak napvilágot: először is essen szó a bétáról. Itt is azért kockáztat a japán cég, hiszen mindenki részt vehet majd benne, feltéve, ha előrendeli a SFV-öt… ez azért számomra azt az érzést kelti, mintha többnyire mi tesztelnénk a játékot a belsős csapatok helyett, de ne legyen igazam! Legutóbb ezt a metódust amúgy a Bungie Destiny-je lépte meg, talán nem véletlenül kezd ez a tendencia kialakulni…?!

A másik újdonság egy régi-új karakter felbukkanása, ő Charlie Nash, akit a Street Fighter veteránjai már ismerhetnek. Hogy mikre képes, azt megnézhetitek a videóban, de néhány kép is esett mellé. No lám, talán mégis van potenciál az UE4 verekedős alkalmazásában. (Elvégre a Tekken 7 is ezt az utat járja…!)

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)