The Witcher 3: Wild Hunt – nem a felbontáson van a hangsúly

Nem egy alkalommal hallhatunk olyat, hogy adott játék X képkockás sebességgel fog futni másodpercenként Y felbontáson. A két betű helyére elég sok dolgot helyettesíthetnénk be, de most erről nem lesz szó. A The Witcher 3: Wild Hunt le sem tagadhatja, hogy nagy eséllyel pályázik az év játéka címre, holott az év első felében fog megjelenni, egészen pontosan május tizenkilencedikén.

ps4pro.eu_playstation4_news_playstation4_reviews_Witcher-3

A lényeg annyi, hogy konzolon 30 fps sebességgel fog futni a játék. Miért? Michał Krzemiński (ő a TW3 senior művészeti rendezője) szerint egyszerűen nem ezen van a fókusz. Szerinte amikor valaki egy RPG-vel játszik, inkább a játék világán és karakterein van a hangsúly, nem pedig a felbontás és a képfrissítési arány párosán. Persze, azért a grafikára is kell időt szánni, de értelemszerűen nem ezen lesz a prioritás.

Őszinte, ez becsülendő dolog a CD Projekt RED részéről.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)