Menu

Mortal Kombat X: mégis kelleni fog a Plus a multihoz…!

Egy halom új információ látott napvilágot a megjelenéstől immáron csak másfél hónapra leledző Mortal Kombat X-ről. Kezdjük is a legfontosabbal, ami néhány napja ötletként felmerült, mégpedig az online előfizetés nélküli multival kapcsolatban. Ezt sajnos megcáfolta a NetherRealm, ugyanis kelleni fog a PS Plus ahhoz, hogy PS4-en lehessen multizni (ez eddig sem vonatkozott a PS3-ra, ez a kivétel), tehát egy jó marketinghúzástól elvágták magukat.

ps4pro.eu_Mortal_Kombat_X_Kitana_Reptile_NYITO

Térjünk is rá a játék történetére, amely a 9 után 25 évvel fog játszódni – az első videóban pont erről esik szó (persze nem éppen szó szerint, mert természetsen ütlegelés is van ebben bőven) – Jax lánya, Kenshi fia és Kung Lao rokona is felbukkan ebben a kis előzetesben:

…de egy újabb érdekesség az, ahogy visszatérnek az eléggé brutális kivégzések! Több, mint száz lesz a játékba pakolva, viszont ezúttal nem megadott gombkombinációk, hanem előre megadott szituációk szükségesek előhozatalukhoz – például nyerjünk egy jól időzített dobással. További részletek itt:

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Gears of War

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu