Ez az Uncharted 4 trailer Crash Bandicoot felé biccent

1996-ban a Naughty Dog hatalmas sikert aratott a Crash Bandicoot sorozat legelső részével. Akik esetleg ismerik, hogy miként indul el a játék és látták az idei év során érkező Uncharted 4 E3-as trailerjét, felbukkanhatott egy-két hasonlóság… talán nem is véletlenül, hiszen az Uncharted 4 mögött is a Naughty Dog áll!

uncharted_4_crash_bandicoot-721x720

Feltűnő hasonlóság van. Kezdjük azzal, ahogy Nathan Drake ugyanúgy arccal a hullámokban fekszik a parton, mint ahogy Crash tette. Mindketten felkelnek, majd ugyanúgy a dzsungelbe tartanak… persze lehet, hogy csak egyfajta homázs a korábbi játékuk felé, de mi a helyzet azzal, ha nem? Korábban egy táblán rejtették el Crash sziluettjét egy PS4-es trailerben, mindezt azután, ahogy az Activision teljesen eltüntette őt a weboldaláról. Csak én várnék egy új Crash játékra…?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)