Megjelenési dátumot kapott a Final Fantasy X/X-2 HD PS4-re

Lehet egyáltalán követni ezt a sok Final Fantasy játékot? Ugye jön a VII PC-s portja egy az egyben átmásolva PS4-re (ez azért egy kihagyott ziccer…), március közepén a Type-0 HD, majd 2016-ban a XV… és akkor még a Final Fantasy X/X-2 páros is be fog pottyanni PlayStation 4-re.

Az az érdekes, hogy jelenleg csak az USA megjelenési dátumot erősítették meg, ez május 12-e lenne, de az európai dátumot még nem közölték hivatalosan le (logikusan ez május 15-e lenne amúgy), ami azért furcsa lenne, ha errefelé nem hozzák ki.

ps4pro.eu_final_fantasy_X-2_1

Cross-save funkcióval jön amúgy, tehát a PS3-as és Vitás elmentéseket folytathajuk a 4-es játékállomáson is, ezen felül pedig válthatunk az eredeti és az új soundtrack között is. Az amúgy érdekes, hogy ez a kiadás egy újrakiadott kiadás lenne, hiszen PS2 > PS3/Vita > PS4…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu