A PlayStation hatalmas forgalmat generált a Sony-nak

Ez nem meglepő – a Sony szinte most minden erővel azon van, hogy a PlayStation franchise-on keresztül végre talpra tudjon állni. Ezért is szervezik újra magukat, eladván a veszteséges ágazataikat. A 2014-es év utolsó negyedében meglepően hatalmas forgalmuk volt: nem kevesebb, mint 4,35 milliárd dollár, ez úgy barátok között is jó 1240 milliárd forint pénzforgalom.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Ultimate_Collection_Bundle2

Ebben az időszakban 6,4 millió PlayStation4-et adtak el (a 20 milliót ugye március elején lépték át!), bár a PlayStation sikereit lehúzza a PS Vita veszteségessége. 235 millió dollárnyi működési bevétellel számoltak. Nem rossz, de lesz ez még jobb is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu