Hideo Kojima távozik a Konamitól?

Nem túlzás azt mondani, hogy az utóbbi években többnyire Hideo Kojima tartotta a frontot a Konami-nál. A 2008-as Metal Gear Solid 4 után 2010-ben a Castlevania: Lords of Shadow, majd a FOX Engine fejlesztése is az ő keze munkája. Igen ám, de április elsejétől nem lesz vezető beosztásban, sőt, elkezdték „A HIDEO KOJIMA GAME” feliratokat, illetve a Kojima Productions logóját eltüntetni a szeptemberben érkező Metal Gear Solid V: The Phantom Pain artworkjéről is, majd a jóformán hivatalos MGS Twitter account is egy új profilra irányítaná át a követőket…

ps4pro.eu_hideo_kojima_1

A Los Angeles-ben található Kojima Productions stúdió is át lett nevezve Konami Los Angeles-re… és az a szomorú ebben, hogy egy nevét elhallgatni óhajtó belsős forrás azt nyilatkozta, hogy a komplett Kojima-stáb decemberben lép le a Konami-tól, de már a The Phantom Pain után befejezik a munkájukat. Még hivatalos infók nincsenek, de egy kérdés azért van: akkor most a Guillermo Del Toro-val közösen készülő Silent Hills-szel mi lesz?!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu