40 másodperc a várakozási idő a Bloodborne-ban? Reméljük, nem.

Bár holnap érkezik a Bloodborne, utolsóként felmerült egy, talán meglepő tényező a From Software játékával kapcsolatban – ez még zavaró lehet, ha beigazolódik az, amit a lenti videóban láthatunk. Ez nem lenne más, mint a respawn ideje.

Ugye a Souls játékok stílusát követvén a Bloodborne-ban is lesznek pillanatok, amikor elkerülhetetlenül elfekszünk és respawnolunk. Na ja, de a lenti videóban ez 40 másodpercig tart. Negyven. Másodpercig. A videóban ez kb. 1 perc 35 másodpercnél van. Ugye nem lesz ez ilyen hosszú? Nemrég kaptunk meg exkluzív sajtópéldányunkat, a tesztünkből hamarosan megtudjátok!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)