Resident Evil Revelations 2: Nyáron érkezik Vitára

Már viszonylag régóta elérhető a Resident Evil: Revelations 2… legalábbis PlayStation 4-re és PS3-ra. Igen ám, de mi is a helyzet a PS Vita verzióval? A handheld változatra még várni kell, hiszen a nyár folyamán lesz elérhető és kizárólag digitális változatban.

A portolásért a Frima Studio fog felelni, akik azért nem nagyon készítettek játékot PS platformokra, úgyhogy remélhetőleg a port jó lesz – nem kell epizodikus felbontásra gondolni, egyben lesz minden, sőt, a Raid mód is játszható lesz, bár először csak offline, aztán egy frissítés után online is.

Resident Evil Rev. 2 PS Vita2

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu