Menu

Feltörték a PS4-et Brazíliában!

A brazil eladók egy olyan hacket alkalmaznak a PlayStation 4-en, amely segítségével a DRM másolásvédelmet meg tudják kerülni, így kalózmásolatokat is tudnak telepíteni a konzolra – ez a hack egy orosz feltörésen alapul amúgy.

Hogyan működik? Egy Raspberry Pi-re letöltik a PS4 merevlemezének a tartalmát, majd onnan a feltört PS4-re másolják át azt BIOS-ostól, oprendszerestül, cakumpakk.

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more!_ps4_piracy_brasil_2

A buherált PS4-eket kb. 100 dollárért vesztegetik, a játékok pedig kb. 15 dollárba fájnak… vagy 100 dollárért 10 játékot is feltolhatnak a konzolra. (A játékok és konzolok az import adók miatt elég drágák arrafelé.) Persze a Sony már rajta van az ügyön, így nem biztos, hogy sokáig működni fognak eme boltok…

Arról nem is beszélve, hogy amennyiben bannolják az accountad az azt is jelentheti, hogy az ÖSSZES korábban, digitálisan megvásárolt játékod, eredményed, online kapcsolatod, PS Plus ingyenes játékod etc. kárba vész – egy szóval szinte MINDEN, amitől igazán élmény a PS4, továbbá a Sony állandóan frissíti az operációs rendszert, az új játékok pedig csak új operációs rendszereken futnak (egyáltalán, vagy biztonságosan) egy szóval nem sok értelme lehet ilyen PS4-et venni!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu