Pac-Man ma már középkorú

A Namco egyik, ha nem a legismertebb karaktere éppen a mai nap ünnepli a harmincötödik születésnapját, hiszen Pac-Man még 1980-ban mutatkozott be. Persze ebből lesz még nagy hacacáré, de nem ma, hiszen július 30-áig várnunk kell arra: ekkor fog a hazai mozikban felbukkani a Pixels című film, ami hazánkban Pixel néven kerül a forgalomba.

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more!_pixels_2

A Pixelben – bár klisésnek hangzik, de mégis – földönkívüliekkel fog Adam Sandler, Kevin James, Josh Gad és Peter Dinklage megküzdeni, ám az ellenük bevetett szereplők videojáték-karakterek lesznek – természetesen többek között Pac-Man is fel fog bukkanni. Remélhetőleg nem fogunk csalódni benne – mindenesetre Isten éltesse a sárga hőst, a filmet pedig várjuk.


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu