Frissítést kap egy… demó! [VIDEO]

A Square Enix talán első alkalommal hajt végre egy ilyet, mert nem emlékszünk más ilyen esetre: a Final Fantasy XV Episode Duscae, azaz a játék demója egy frissítést fog kapni!

ps4pro.eu_final_fantasy_XV_7

 

Így igaz, tényleg felfrissítésre kerül a játék demója, mégpedig már 9-én délután öt órától elérhetővé is válik a frissítés, amely némileg belenyúl a harci rendszerbe, illetve a stabilitás/framerate párosa is egy kisebb kezelést kapni fog. Ehhez a bejelentéshez egy videót is csaptak – csak mi gondoljuk úgy, hogy ezt azért időzítették így be, hogy végül az E3-on bejelentsék, hogy mikor is jelenik meg a végleges változat?


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)