Új Tales játék került bejelentésre

Idén ünnepli 20. születésnapját a Tales franchise, amelyet kapásból két dologgal fejelt meg a Bandai Namco. Egyrészt egy új anime készül, másrészt pedig ugyanazon névvel egy új játék is készül, mégpedig PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra. Mi őszintén szólva nem lepődnénk meg, ha lokalizálni csak a PS4-es kiadást csinálnák meg a Tales of Berseriából.

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more!_ToSC_2

Amúgy ezen kívül még két nevet védettek le áprilisban – Tales of Orfellia és Tales of Alestia -, de azokról még semmi hír. Ezúttal egyedül egy női főszereplő (név szerint Velvet) kerül középpontba, ami a franchise történetében új. Látványra nem lesz panasz, mert az anime műfajában veterán Mutsumi Inomata lesz a karakterek dizájnere, a jelenetekért pedig az Ufotable lesz felelős, akik a Xillia és Zesteria jeleneteit is összerakták.

Megjelenési dátum még nem ismert.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)