[E3 2015] Fallout 4 videó, kép és információhegyek! Minden egy helyen! [VIDEO]

Öt komolyabb videó is érkezett a Fallout 4-ből és nem mondhatjuk azt, hogy csalódtunk volna. Az első videó – amely 9 percnél is hosszabb – az E3-on kiállított demóból egy kis játékmenet, és ha ebből kell kiindulnunk, akkor itt lesz még jó száz eltöltött óra a Fallout 4-gyel, ha nem több! A közönség reakciója a legvégén… na az a legszebb.

It’s good to be back. Nos, tényleg. A játékmenetes trailer is azért tartogat finomságokat számunkra. Ez is majdnem két és fél perces, szóval ezzel már bőven tíz perc fölött járunk! A kutya amúgy utasításra egyes tárgyakat hozzánk hoz és a patkányok ellen is bevethető…

Aztán a fegyverek. Ezek nélkül nem sokáig húznánk, így nem csoda, hogy rajtuk is nagyobb hangsúly van. Ezeket testre is szabhatjuk majd, hogy könnyebbek, pontosabbak, vagy akár nagyobb hatótávolságúak legyenek. A haszontalan tárgyaknak immáron van értelmük, hiszen fegyvereket és pajzsokat hozhatunk létre.

Aki pedig szeret kraftolni, lehetősége adódik rá, mivel szinte bármit felépíthetünk, legyen szó egy generátorról, védelmi rendszerről vagy akár egy saját otthonról. A Bethesda célja annyi, hogy a saját élményünket meg tudjuk úgy alkotni, ahogyan szeretnénk.

A Pip-boy jelenléte is elengedhetetlen. Itt megnézhetjük statjainkat, perkjeinket, rádiót hallgathatunk, térképet nézhetünk, inventoryban turkálhatunk, tehát ismét egy kreatívan kivitelezett menürendszert kapunk. Tetszetős a kinézete, nem? De… nincsenek skillek?!

Amúgy lesz Pip-boy Edition a játékból, tehát egy saját, valódi Pip-boy érkezik a gyűjtői kiadáshoz! Fémdoboz, kézikönyv, Vault-tec Perk poszter, Robco Industries állvány és egy doboz a Pip-boynak. Nájsz… és lesz Pip-boy app is iOS-re és Androidra.

ps4pro.eu_news_previews_reviews_retro_and_more!_fallout-4_1

A gyűjtői kiadás 120 dollárba fog kerülni.

És a legvégére a szép szó: Fallout 4 megjelenés 2015. november 10-én PS4-re, Xbox One-ra és PC-re!


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)