FRISSÍTVE – Még mindig sehol a PS4-es Fallout 4 modok

FRISSÍTVE: A Fallout 4 konzolokon is modtámogatást kap – vagy legalábbis kapott az Xbox One-on. A PlayStation 4 még mindig lemaradásban van, és a Bethesda közölte is, hogy miért.

A Twitteren ennyit írtak: „A Sony-val a PS4-es Fallout 4 modtámogatáson dolgozunk. A folyamat még mindig kiértékelés alatt áll. Amint többet megtudunk, közölni fogjuk a híreket.”

Ez nem éppen jó ómen, ha így megközelítőlegesen sem tudják megmondani, hogy mikor is kapják a Sony-t preferálók meg a modok támogatását…

EREDETI: A Bethesda már bejelentette, hogy Xbox One-ra ingyenesen elérhetőek lesznek a Fallout 4 modjai, de a PS4-es verzióval kapcsolatban idáig hallgattak.

Most már esélyes, hogy a PlayStation 4 is megkaphatja a modokat, de valószínűleg egy későbbi időpontban. Remélhetőleg nem kell több hónapot várni a kreatívabb modok konzolos alkalmazása érdekében! Mindenesetre a Fallout 4 november 10-én érkezik.

ps4pro.eu_news_previews_reviews_retro_and_more!_fallout-4_17

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu