PlayStation 4-re is is jön az MX vs. ATV: Supercross Encore!

Kurrens generációs portot fog kapni a motokrossz-quad ütközet – jelentette be a minap a Nordic Games és a Rainbow Games. A MX vs. ATV: Supercross még 2014 őszén jelent meg PS3-ra, de már túlléptek az előző konzolgeneráción, mert jön az Encore névre hallgató újabb változat.

A MX vs. ATV: Supercross Encore még az idei év végén meg fog jelenni PS4-re és Xbox One-ra egyaránt (Steamen pedig már korai hozzáférésben elérhető), és az ígéretek szerint sokkal részletesebbek lesznek a motorok, nagyobb lesz a framerate – ebben azért mi nem bízunk, mert a legtöbbször 30-cal futnak a játékok, persze vannak kivételek -, új felszerelések és nagyobb felbontású textúrák várhatóak.

ps4pro.eu_mxsx-encore-ps4-us_3

Ezt a bejelentést persze megdobták egy halom képpel, amelyek között a dobozkép is már látható. A Steamen eddig eléggé vegyes véleménnyel vannak a játékosok az Encore-ról, úgyhogy remélhetőleg nem lesz játszhatatlan a végleges verzió. Free Ride-ot mindenkinek – itt megoldják, a minőséget meg majd meglátjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)