Fallout 4, söröskupakokkal kifizetve!

Egy amerikai játékos egy egész hajmeresztő mutatvánnyal próbálkozott be a Bethesdánál. Tudván, hogy a Falloutban a fémkupak pénznemnek tekinthető, elküldött nekik 2240 darab kupakot a Maryland államban levő stúdiójukba… és pozitív választ kapott!
Seth egyedülálló akcióban vesz részt, ugyanis ő lesz az egyetlen, aki úgy kapja meg a novemberben érkező Fallout 4-et, aki söröskupakokkal (majdnem hat kilónyival!) fizetett a játékért. Szép gesztus a Bethesda részéről, hogy értékelte Seth próbálkozását és Sethtől is jó dolog, hogy rajong a Falloutért. Ezt amúgy Matt Grandstaff, a Bethesda közösségi menedzsere meg is erősítette Twitteren azzal a kijelentésse, hogy sörszagú lett az irodája…

Fallout4-Seth-BottleCaps02-461x560

A Fallout 4 – ha nem kerül elhalasztásra, amelyre minden esély megvan, mivel váratlanul érkeznek az ilyen bejelentések – november 10-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Konzolon 1080p felbontás és 30fps lesz, ezt megerősítették.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu