Mafia 3 bejelentés várható?

A Mafia nem nevezhető egy gyakran felbukkanó franchise-nak: az első rész még 2002-ben látott napvilágot PC-n, aztán 2004-ben jelent meg PS2-re és Xbox-ra, amelyet a folytatás jó hat évvel később követett immáron PlayStation 3-ra és X360-ra. Most viszont olybá tűnik, hogy a 2K cseh stúdiója már csendben készülget a harmadik epizóddal, amelyet eddig még nem jelentett be semmilyen formátumban sem. De talán hamarosan ez megváltozhat… A Take 2, a kiadó ugyanis regisztrált kapásból négy domain nevet is, amely azért már eléggé gyanúra adhat okot, hogy a 2K Czech (az első két rész fejlesztői) már nagyban munkálkodnak a Mafia 3-on.
 mafia-2. 1jpg
Eléggé új infónak nevezhetjük, mivel június 25-én regisztrálták eme oldalakat. Valószínűleg hamarosan várhatunk egy hivatalos bejelentést is a játékkal kapcsolatban, amely – ha követik a hat éves távolságot, ami az első és a második rész között telt el – talán 2016-ban érkezhet PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu