5 éves a PlayStation Plus!

Pirosbetűs ünnepnek is nevezhetnénk június 29-ét, hiszen a PlayStation Plus eme napon indult el. A szolgáltatás immáron öt éve van a piacon, és 350-nél is több játékot nyújtott a PlayStation 3-mal, PlayStation 4-gyel és PlayStation Vitával rendelkezőknek. Persze a PS4 elindulása óta ezen keresztül lehet multiplayerezni: például 270 milliónyi órát töltöttek el FIFA 15-ben, amely 181,2 millió 90 perces mérkőzésnek felel meg.

psplus+cake2

Az öt éves születésnapot a Sony egy meglepetés ajándékkal honorálja azok részére, akik 2010 óta részt vennek a PlayStation Plus szolgáltatásban. A Sony hivatalosan nem közölte, hogy pontosan mit is kapnak a veterán előfizetők, de már kiment néhány email címre az információ ezzel kapcsolatban. A PlayStation európai oldalán néhány kommentelő már le is írta, hogy mit kapnak: postázni fognak egy képet (valószínűleg oklevelet) a megadott lakcímükre. Szép gesztus. Talán kereteztetve fogják az előfizetők megkapni, de ahogy a mondás tartja, ajándék lónak ne nézzük a fogát…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu