Shovel Knightot a polcokra!

A Yacht Club Games játéka, a Shovel Knight remek lett. Mi is kifejezetten élveztük a lapátoló lovag múltba tévedő, de a modern korban is abszolút helytálló történetét. Ezzel nem voltunk mi egyedül, hiszen az eladások is eléggé ezt sugallják: 700 ezer letöltést sikerült összelapátolnia a játéknak, ami elismerésre méltónak tekinthető – a Metroidvania műfaj egyik legjobb alkotásának gondoljuk.

Shovel Knight 1

Így nem csoda, hogy dobozosan is meg fog jelenni a Shovel Knight, mégpedig kapásból öt platformra: a PlayStation 4 mellett Xbox One-ra, Wii U-ra és 3DS-re is elérhető lesz, tovább Európában PC-re is. A megjelenés október 16-án esedékes, 20 eurós ajánlott árral – a lemezes kiadás az összes DLC-t is (Spectre Knight, King Knight sztorija, Battle mód és Body Swap mód) tartalmazni fogja, továbbá egy kézikönyv is lesz a dobozban, ami ugye napjainkban egyre ritkábbnak és ritkábbnak tekinthető. A Yacht Club Games ezúttal nem csak a fejlesztő, hanem a kiadó szerepében is tetszelegni fog – ilyen olcsón szerintünk ajánlott majd a beszerzése!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu