Íme a júliusi PlayStation Plus kínálat! [VIDEO]

Mielőtt belevágnánk a júliusi PlayStation Plus játékok taglalásába, emlékeztetőül megemlítenénk, hogy a Sony átrendezte a játékok lecserélését. Most már minden hónap első keddjén kerül erre sor, nem pedig szerdán, így július 7-én fognak a lenti játékok elérhetővé válni a Plus előfizetőinek. De mégis, mik is várnak ránk júliusban?
Rocket League (PS4)
Entwined (PS4, PS Vita)
Styx: Master of Shadows (PS4)
Mousecraft (PS4, PS3, PS Vita)
Rain (PS3)
Geometry Wars 3: Dimensions (PS Vita)

Ezúttal annyira nagy durranásra tehát nem számíthatunk, mint ami a júniusi Metal Gear Solid V: Ground Zeroes volt. A Styx: Master of Shadows egy viszonylag korrekt, ám átlagos platformer lett, a Rocket League egy futurisztikus aréna-járműsportolósdinak felel meg, az Entwined egy művészies logikai játék, a Mousecraft a puzzle-rajongóknak ajánlott, a Geometry Wars pedig a stratégákat várja. Azért valljuk be, ennél már láttunk jobb kínálatot is…


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu