Star Wars: Battlefront – Még ráférne bizony egy kis javítás! [VIDEO]

A DICE játéka, a novemberben érkező Star Wars: Battlefront továbbra is egy ígéretes játéknak érkezik – így gondolja ezt az Electronic Arts is, akik hatalmas elvárásokat támasztottak a kizárólag multiplayerrel érkező shooter elé. Azt is tudjuk már, hogy elsődlegesen a PlayStation 4-et tekintik elsődleges fejlesztési platformjuknak. Ez mind szép és jó is volna, de a Digital Foundry közzétett egy framerate-tesztelő videót, hogy megmutassák, miként is fut a Star Wars: Battlefront alfa verziója, amelyet az E3-on állítottak ki.

ps4pro.eu_star_wars_battlefront_1

A felbontás követi a Battlefield 4 és a Battlefield Hardline párosát, ugyanis a PlayStation 4-es Battlefront is 1600×900-as felbontáson fut, némi post-process antialiasinggal. Motion blurre minden bizonnyal nem számíthatunk, ugyanis a BF4 kampányában volt ilyen és a multijában nem, de ugye itt nincsen az előbbire példa, ráadásul a játékosok számát is 40-re vágta 64-ről a DICE.

A framerate a kérdés ugye. Nos, úgy tűnik, hogy a DICE jelen pillanatban nem lesz képes 900p felbontáson sem tartani a 60fps-t, sőt. 40-50 között fut a leggyakrabban, de nagyobb terhelés alatt már 40 alá is lemegy. Bár van V-Sync is, de úgy tűnik, hogy a BF4-hez képest nagyobb fejlődésre nem nagyon számíthatunk, hacsak a végleges verzióig nem találnak valami rejtett erőforrást a nagyobb teljesítmény érdekében…


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu