No Man’s Sky: Tizennyolc percnyi brutál játékmenet a PS4 exkluzívból! [VIDEO]

Egyre többet és többet látunk mostanában a Hello Games játékából, a No Man’s Sky-ból. Most már tizennyolc percet láthatunk mindenféle megszakítás nélkül belőle, ráadásul egyenesen a játék létrehozója, Sean Murray van a DualShock 4 mögött, így nála szakértőbb embert nehezen találhatott volna az IGN a kontroller megragadására.

ps4pro.eu_no_mans_sky_3

Továbbra is láthatunk már-már túlzottan színes jeleneteket – tényleg, bár a látványvilág fura, de megszokható, ám láttunk már ezzel ellenkező véleményeket is -, de ezúttal is az a véleményünk, hogy üres és kilátástalan jelenlegi állapotában a No Man’s Sky. Ha lesz valami komoly történet, akkor eme PlayStation 4-re és PC-re érkező játéknak bőven lesz esélye a sikerre, de addig egy picit túlhypeolt techdemónak fog tűnni a Hello Games alkotása.

Holott ennél lehetne bőven több is. Főleg úgy, hogy azért itt-ott még bugzódik… ráadásul a menü is egy picit mintha a Destinyére hasonlítana, nem? Viszont ami tagadhatatlan: az univerzum ránk vár…


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu