Street Fighter V – Vadonatúj részletek a bétáról! [VIDEO]

A Capcom verekedős játékára, a Street Fighter V-re várni kell még, de az előrendelők hamarosan kipróbálhatják a játék béta verzióját. Csak PlayStation 4-en nyomulhatunk a bétával, így a PC-seknek erre nem lesz lehetőségük. PS3-as kontrollert és joystickot a béta nem fog támogatni!

A főképp a netkód tesztelésére létrehozott béta itteni idő szerint július 24-én, hajnali három órakor válik elérhetővé és öt napon keresztül lesz elérhető. Ebben a bétában az E3-as buildből látott hat karaktert próbálhatjuk majd ki, így Ryu, Chun-Li, Nash (Charlie) és M. Bison, illetve 25-átől Cammy és Birdie lesz játszható.

ps4pro.eu_street-fighter-5_2

Helyi multiplayer nem lesz, egyből a karakterválasztó menübe dob minket a játék és egészen addig a gyakorlómódba (azaz a Gridbe) dob át, amíg egy másik játékossal össze nem kerülünk – ez esetben nem választhatunk újra, úgyhogy előre döntsünk. A meccs után irány a Grid, illetve képletesen a sor vége, amíg sorra nem kerülünk. Három pálya lesz, a Bustling Side Street, a Terminal Station és egy új helyszín, a Forgotten Waterfall.

Yoshinoro Ono, a Street Fighter apja ezen felül már teaseli Blankát, illetve a brazil helyszínt is, amelyet az alábbi videóban láthatunk – ez nem lesz a bétában elérhető!
Még lehet próbálkozni bétakulcsot szerezni 15-éig a játék weboldalán: http://www.streetfighter.com/

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)