God of War III Remastered – Hódít a brutalitás az tizenöt percben! [VIDEO]

A God of War III PlayStation 4-es verziójából megtekinthetjük az első tizenöt percet az IGN-nek köszönhetően. Fel is merülhet azon nyomban a kérdés, hogy mégis kiknek szánja a Sony eme portot? A válasz egyszerű: azoknak, akiknek nem volt PS3 a birtokukban és szeretnének PS4-en játszani korábbi (jelen esetünkben 2010-es), sikeres játékokkal. Kb. ez lenne a magyarázat rá, bár megváltoztathatatlan az is, hogy eme játék is ott áll a kurrens-gen portok egyre hosszabb listáján.

A PS3-as verzióhoz képest főleg a megvilágítás tűnik sokkal jobbnak a július tizenötödikén érkező Remastered kiadásban, illetve a felbontás is nagyobb és az anti-aliasing is jelen van. Július közepe nem csak emiatt is lehet érdekes, hiszen akkor kerül piacra az újított PlayStation 4 modell is. Ha esetleg eddig kimaradt volna Kratos története, talán ez egy jó ízelítő lehet – szerencsére a lenti videó nem nagyon spoilerez, elvégre a játék legelejét láthatjuk!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)