Menu

PS4-tulajok: “Jobb PSN-t akarunk!

Nem túlzunk azzal, hogy több ezer PlayStation 4-tulajdonos emelte fel a szavát a PlayStation Network iránt. Olyannyira komolyan gondolják ezt, hogy egy új weboldalt is összehoztak ennek, amelyet itt lehet elérni!

A céljuk ezzel az, hogy a Sony olyan változtatásokat implementáljon a PSN-be, amely többnyire a riválisnál, az Xbox Live oldalán megtalálhatóak. A legtöbbet kért változtatások között megtalálhatjuk az online/offline állapotváltás lehetőségét, a PSN ID-nk és felhasználónevünk megváltoztatását, bővített felhasználói adatokkal rendelkező oldalt játékstatisztikákkal, vagy például azt, hogy törölt/rejtett játékokat el lehessen távolítani a játékkönyvtárból. Ezekre amúgy a BetterPSN weboldalon szavazni is lehet, illetve megfigyelhető, hogy a Twittert is alaposan igénybe veszik a felmérés céljából.

És hogy mit reagált erre a Sony? Egy sablonválaszt, miszerint a feedback fontos számukra, de semmi egyebet nem tudunk még arról, hogy a japán cég fog-e változtatásokkal élni a PlayStation Networkön…

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu