Trackmania Turbo: Kommentáros bemutató [VIDEO]

A Trackmania kurrens generációs konzolos belépőjéből, a Turbo alcímmel ellátott epizódból a Ubisoft most egy hat perces, kommentárral ellátott videót tett közzé. A videót két francia úriember, név szerint Tommy Francois, a Ubisoft IP fejlesztésért felelős rendezője és Francois Aland, a Trackmania kreatív direktora kommentálja – tehát a két legalkalmasabb illető eme munkára.

A Nadeo által fejlesztett játék végre erősebb konzolokon is megmutathatja, hogy miért is lett sikeres PC-n (elvégre a Wii-n és a DS-n látott interpretációk erre nem lehettek képesek teljes mértékben). Most egy elég városias – s egyben futurisztikus – felvonást kapunk a Turbo személyében. A stílus marad a régi: checkpointos, hatalmas ugratókkal és kreatív pályatervezéssel ellátott fejezetre számíthatunk, miközben bevallottan árkádos irányzatot szeretnének felvenni – ez szemmel láthatólag sikerült nekik.
A Trackmania Turbo PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re is november 26-án fog megjelenni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)