Nem fogjátok kitalálni, ki lesz a Star Wars játékok producere!

Rendkívül dekoratív hölgy, kreatív, sokat szerepelt a médiában. Egy bizonyos rendkívül sok folytatást kapott játéksorozat is kötődik a nevéhez. Na?! Szabad a gazda?! Csak neeeeem?! Dede… 😉
ps4pro.eu-news-previews-reviews-and-more!-jade-raymond-1

Jade Raymond neve sokak számára ismerős lehet, főképp azon játékosok ismerhetik, akik az Assassin’s Creed játékokban jártasak: az első két rész produceri pozíciójában volt, de később a Watch Dogs, illetve a Splinter Cell: Blacklist executive producereként is munkálkodott. Ám most elhagyta a Ubisoftot és az Electronic Artshoz igazolt át, hogy új lehetőségekre vadásszon. Az új hely új motivációt is jelent.

tumblr_lme5k8q8Ej1qf683ho1_500

Ezzel a lépéssel egy új stúdiót is létrehozott Motive Studios néven, ahova már keres is új alkalmazottakat (további részleteket ezzel kapcsolatban itt lehet olvasni: http://www.ea.com/motivestudios/), miközben ezzel csendben be is jelentette, hogy min is dolgozik. Már biztos, hogy a Visceral Gamesszel együttműködve egy új Star Wars játék létrehozásán tevékenykedik, amelyet még nem jelentettek be. Lehetséges, hogy Raymond kisasszony talán a Star Wars 1313 feltámasztott változatát felügyeli? Erre válaszolni nem tudunk, de sok szerencsét kívánunk neki!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)