Dead Island 2: A Yager is megszólalt a kirúgásuk ügyében

Tegnap elég sokkolóan ért mindenkit, amikor a Dead Island franchise kiadója, a Deep Silver egész egyszerűen kidobta a Yagert, elvéve tőle a Dead Island második részének a fejlesztési jogait. A Deep Silver viszont elég szűkszavúan közölte ezt, de most a Yager is megszólalt. Mivel érdemes általában mindkét felet meghallgatni, lássuk, mit is szóltak a német fejlesztők.

A Yager Group vezérigazgatója, Timo Ullmann szerint a csapata becsületesen dolgozott a Dead Island 2-n, hogy egy új szintre tudják emelni végül a minőséget. Csak eközben a fejlesztők és a kiadó elképzelése szétcsúszott egymástól, így tulajdonképpen a játék két szék között a pad alá zuhant. Így a Yager számára a Six Foottal közösen készülő – illetve a Gamescomon bemutatásra kerülő – Dreadnought lett a fő játékuk, amelyet a Grey Box fog kiadni, ráadásul bejelentetlen projekteken is dolgoznak.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)