Elég durván fest a PS4-es Uncharted 2! [VIDEO]

Már tudjuk, hogy a Naughty Dog Uncharted játékai PlayStation 3-ról PlayStation 4-re fognak ugrani. Ennek a kollekciónak a neve Uncharted The Nathan Drake Collection lesz. De eddig nem láthattuk, hogy milyen látványvilágra számíthatunk a kurrens-gen portban. Az eredmény elég komoly lett…

A PS3-as eredetihez képest valami hihetetlen ugrást láthatunk a helikopteres jelenetet látván. Az pedig, hogy nem harminc, hanem hatvan képkockás tempóban fut, megemeli a játékélményt. Főleg a helikopter maga néz ki sokkal szebben az eredetihez képest, de azért itt is megfigyelhetjük, hogy a textúrák nem elmosottak, ráadásul a megvilágítás is jobb lett.

De ez még nem minden, mert a Sony csendben egy bejelentéssel is élt a The Nathan Drake Collectionnel kapcsolatban. A PlayStation Blogon ugyanis elhintették, hogy még a nyár folyamán egy játszható demó is érkezni fog! Kíváncsiak leszünk rá, csak miért kellett a multiplayert kivenni? Megjelenés? Október hetedikén!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)