PS konzolokra hamarabb érkezik a Game of Thrones ötödik része! [VIDEO]

Tévedtünk. A Telltale most nem nagyon lacafacázott a képek után, szóval nem várt sokat, hanem egy nap után hozzánk vágott egy trailert is, megfejelve egy megjelenési dátummal – sietősre vették a tempót, annyi szent… de már megint napokkal a megjelenés előtt közölték a megjelenést.

Újfent egy nap előnyben lesznek a sonysok, ugyanis PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra is július 21-étől lesz elérhető, míg az Xbox párosra 22-étől. A Viperafészek névre hallgató Trónok Harca epizód már az utolsó előtti rész a sorozatban, a Forrester ház története így már a vége felé halad, hacsak a Telltale Games nem úgy dönt, hogy folytatni fogja a sztorit egy második évadban.

Meereen már egy felszabadított város; Rodrik egyezségre lépett a Glenmore házzal, amely egy új ellenfelet tartogat számára. És ez csak egy töredéke a történetnek, bőven lenne még miről írni, de inkább nem tennénk meg. Szóval megjelenés kedden – mi biztosan jelentkezni fogunk egy teszttel…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu