Új meglepetésekkel készül az Uncharted: The Nathan Drake Collection!

A tavalyi The Last of Us Remastered egy remek kurrens generációs port lett egy remek előző generációs játékból, így a Naughty Dognak minden elismerésünk jár. Úgy tűnik, hogy most az Uncharted első három részét tartalmazó The Nathan Drake Collection is ütős lehet még. 1080p felbontás, 60 fps, fotó mód… de ezeken kívül még készül valami!

A SCEE fejlesztésért felelős alelnöke, Scott Rohde szerint még lenne bőven még mit mondani a készülőfélben levő Uncharted trilógiáról, erről beszélt a legújabb PlayStation BlogCaston. „Még annyi minden van, amiről tudnék beszélni. Még később is itt leszek a podcaston, ugye? Még egy vödörnyi infóra számíthattok. Vegyétek ezt egy szuper-teaselésnek.”

Mit jelenthetnek be még? Új játékelemeket? Esetleg később megnyitható tartalmakat az Uncharted 4-hez, ha végigvittük az első három részt PS4-en? Fogalmunk sincs. Hamarosan megtudjuk, ez szinte biztos. Várjuk az új részleteket. Augusztusban megtudjuk minden bizonnyal.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu