Új No Man’s Sky trailert a népnek! [VIDEO]

Végtelen világok névre hallgat a legújabb No Man’s Sky trailer, amely még mindig nem ad egy halvány, megközelítőleges megjelenési dátumot sem, pedig – bár megosztónak tűnik a korábbi videók kommentejit nézve – már eléggé sokszor láthattuk működés közben. Csak annyit tudunk, hogy PlayStation 4-re és PC-re fog… valamikor megjelenni. Ez azért nem sok, ugye? A várakozás eléggé idegfeszítő lehet.

Amúgy kb. ugyanazt látjuk eme No Man’s Sky előzetesben, mint eddig. Felfedezetlen univerzum, bolygók és erőforrások hada várja, hogy kihasználjuk őket valamilyen formában. A felfedezés korlátai szinte ismeretlennek tűnnek, csak az a kérdés, hogy mikor fognak valami történetet keríteni a teljes egész köré, mert ha nem lesz, akkor kizárólag egy sandbox stílusú valami fog a Hello Gamestől megjelenni… ők amúgy az E3-ra ígértek egy megjelenési dátumot, de úgy tűnik, hogy ehelyett Párizsban, a Gamescomon, vagy esetleg a Tokyo Game Show-n mondhatnak ezzel kapcsolatban valamit.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu