Call of Duty: Black Ops III multiplayer béta – Beidőzítve!

Az Activision és a Treyarch beidőzítette mind a három platformra (PlayStation 4, Xbox One, PC) a Call of Duty: Black Ops III multiplayer bétáját – a Sony-val kötött megállapodás miatt a PS4 kapja meg ezt először. Nem is húznánk az időt és az idegeket: a PlayStation 4 augusztus 19-étől 23-áig, míg a másik két platform egy héttel később, azaz augusztus 26-ától 30-áig kóstolhat bele az idei Call of Duty felvonás többjátékos módozataiba – amúgy az idén először lesz publikus online bétateszt a franchise történetében!

Ám további részleteket a Treyarch nem közölt, így a pályákról és a játékmódokról még a későbbiekben be fogunk számolni – most csak a dátumokat tették közzé és semmi egyebet. Még elő lehet rendelni a Black Ops III-at, ugyanis enélkül nem lesz lehetőségünk a bétát megnézni. A végleges verzió november 6-án fog érkezni mindhárom platformra – talán nem lesz annyira Titanfallos, mint amennyire eddig sejtjük. Túlzottan a Respawn Entertainment játékára hajaz a Treyarch játéka számunkra!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)