Most akkor lesz végül Resident Evil Revelations 2 PS Vitára?! És ha igen, mikor?! [VIDEO]

Bár a Capcom mostanában nagy kalamajkát kelt a Street Fighter PlayStation 4-es megjelenéseivel (erről egy másik hírben beszámolunk), mégis hangsúlyt fektet a másik sikeres franchiseára, a Resident Evilre, amely a haldokló PlayStation Vitára is lépni fog, mégpedig nem is olyan messze.

A Resident Evil Revelations 2 az idei év egyik kellemes meglepetése volt a Capcomtól (a másik pedig az első rész HD Remaster kiadása), amelyet hamarosan Vitán is nyomhatunk: az Államokban augusztus 18-án fog megjelenni, ám kizárólag digitálisan! A Frima Studio által elvégzett port 40 dollárba fog kerülni, de nem csak a négy epizódot kapjuk meg, hanem a két bónusz fejezetet is, a The Struggle-t (Moira sztorija Claire eltávja és Barry megérkezése között) és a Little Miss-t (ez pedig Nataliara fókuszál).

Raid mód, 15 játszható karakterrel és 200-nál is több misszióval, amely a megjelenéskor két fős cooppal, majd egy ingyenes frissítés után ad hoc is játszható lesz. Biztató port, csak sajnos ez sem menti meg a Vitát…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu