Egér és billentyűzet PlayStation 4-hez? Miért is ne?

Ez érdekes lehet főképp az FPS-fanatikusoknak: a PC-s irányításhoz szokott játékosok ugyanis akár azt is megoldhatják, hogy ősszel a Call of Duty: Black Ops III-at egérrel és billentyűzettel játsszák. A Sony ezt gyorsan fel is kapta – bár nem házon belüli termékek, mégis áldását adta a cég az ötletre, úgyhogy köztes megoldásnak is nevezhetnénk.

Bár PC-szerű architektúrával és USB portokkal egyaránt rendelkezik a PlayStation 4, eddig nem volt arra példa, hogy egeret és billentyűzetet rakjon össze a konzolhoz valamelyik cég. Ezt a Hori most meglépte: a főképp a verekedős játékokhoz joystickokat gyártó japán cég most megalkotta a Tactical Assault Commandert. A billentyűzet nem teljes értékű, mert főleg a WASD irányítógombokra mentek rá, de a gombok mind beprogramozhatóak és az egér is tökéletesen működik.

Ár? Angliában 86 angol font, Japánban pedig 120 dollárnak megfelelő yenbe kerül. Bár kicsit drágának tűnik a Tactical Assault Commander, tetszetősnek tűnik!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)