Most akkor mi van a Battlefield sorozattal?! Lesz új Battlefield játék?!

Na, úgy tűnik, hogy az Electronic Arts teljes mértékben letett a Medal of Honorról, amely a 2012-es Warfighter után szépen, csendben eltűnt a hátsó ajtón. Ezt bár feledtette a 2013-as, párhuzamosan PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra egyaránt megjelent Battlefield 4, de az idei Battlefield rész, a Hardline már megint inkább a megszokott színvonal alatti lett. Ennek ellenére az Electronic Arts közölte a legújabb pénzügyi közlésében, hogy készül az új felvonás, amely 2016-ban fog megjelenni – és azon nem lepődnénk meg, ha ez valahol az októberi-novemberi időszakban érkezne.

Szóval készül az új rész, amely nem lesz spinoff, mint amilyen a Hardline is volt. De címe sincs még – lehet, hogy Battlefield 5-ként érkezik? Lehet, hogy a Call of Duty Advanced Warfareje és Black Ops III-ja után a Battlefield is futurisztikus vonalat vesz fel és a Battlefield 2143 lesz a végeredmény? Ne feledjük, a 2142 még 2006 őszén jött ki, úgyhogy talán most ebbe a mederbe térhet vissza a franchise… nahát, mennyire inspiráló hatású lett a Titanfall…

Csak egyet kérünk: ne, legyen, gond – a rajt mostanában eléggé problémás volt, sőt, a Battlefield 4 PC-s verziója botrányos volt a kezdeti napokban-hetekben… Most már nincsen kifogás, addigra a kurrens-gen konzolok már három éve lesznek a piacon, nincs pardon a köhécselős kezdetre!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu