Menu

Őrült motokrossz versenyek kilátásban: nemsokára MXGP 2 bejelentés!

Az MCV magazin hátoldalán felbukkant egy teljesoldalas hirdetés, amely egy, eddig nem várt játékot jelentett be csendben. A motokrossz szívében és lelkében – ez olvasható az oldalon, alatta pedig azt, hogy 2015 szeptemberében érkezik a bejelentés. De ki fejleszti a MXGP 2-t? Hát ki más, mint az olasz Milestone…

Az olaszoknak egyet javasolnánk: ne tartsanak több fát a tűzbe egy időben, mert ugye a héten arról írtunk, hogy a Sébastien Loeb Rally Evot is egy jól irányzott mozdulattal eltolták 2015 szeptemberéből 2016-ba, ami általában nem szokott jó ómen lenni. Most pedig úgy tűnik, hogy a motokrossz licenszet kezdik szépen a földbe döngölni – sok szerencsét, a rali-világbajnokság és a superbike-világbajnokság licenszeit már elvesztették, talán nem is véletlenül.

De van azért még itt egy érdekesség: a fejlesztett platformok között a PlayStation 4, az Xbox One és a PC van feltüntetve – talán végre a hátuk mögött lesz az előző generáció? Ezt sajnos szeptemberig nem fogjuk megtudni. Az első rész szódával elment (mint ahogy a motor is nem egyszer eltűnt a szervízben, amit remélhetőleg orvosolni fognak), kíváncsiak leszünk arra, hogy most mit hoznak össze.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu