[GC] Need For Speed: Bemutatjuk Ventura Bayt! [VIDEO]

Az élőszereplős és játékmenetes határvonal mezsgyéjén mozog a Need For Speed reboot fejlesztője, a Ghost Games eme videóval is: Ventura Bay városának utait filmszerű módon uralhatjuk majd, feltéve, ha addig úton tudunk maradni. Ahogy eddig is tudtuk, öt különböző stílusban haladhatunk a történetben:

– A Speed a Porsche 911 terepe, Magnus Walker azt értékeli, ha minél gyorsabban és precízebben vezetünk.
– A Style mögött Ken Block áll, akit a DiRT-ből is ismerhetünk, vagy például a Gymkhana videóinak köszönhetően. A driftelés és a minél stílusosabb vezetés a fő szempontja.
– A Build inspirációja a RAUH-Welt Begriff tulajdonosa, Nakai-san: tuningolni és fejlesztgetni kell a járművünket.
– A Crew értelemszerűen egy csapatot takar, amely a Risky Devil lenne: bár hajmeresztően hangzik, de tényleg csoportos vezetés és (!) driftelés áll emögött. Kockázatosnak hangzik.
– Az Outlaw nem ismer szabályokat: Morohoshi-san azt csinál és akkor, amit és amikor ő szeretne, azt értékeli, ha megpucolunk a rendőröktől.

Érdekes lesz látni, hogy ennek milyen végeredménye lesz – az európai megjelenés november ötödikén lesz PlayStation 4-ra, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu