[GC] A Lords of the Fallen fejlesztői hivatalosan is bemutatták új játékukat

Bár eddig is tudtunk arról, hogy a német Deck13, a Lords of the Fallen fejlesztői új játékon dolgoznak – amelyet majd a Focus Home Interactive fog kiadni -, de ezidáig vártak a németek azzal, hogy hivatalosan is leleplezzék a készülőfélben levő új projektjüket.

Ez a The Surge lesz, amely egy akció-RPG-ként fog a 2017-es év során PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re megjelenni. Az első artwork képből kiindulva egy elhagyatott vasútállomásnak tűnik a játék egyik jövőbeli helyszíne, amelyet erősen visszavett a természet a sok indából kiindulva. Ez nem is csoda, mivel egy erősen disztopikus, az élettartalma vége felé közelítő Földön fog játszódni a The Surge. Korosodó, túlnépesedett városok, emelkedő betegségi ráta, szóval nem egyszerű szituáció.

ps4pro.eu-The-Surge-1

A technológia fejlődésével viszont az emberek egyre kevesebb munkához jutnak hozzá, és az exoskeletonok lehetőségével képesek hatékonyságuk megemelésére.

A Deck13 innovatív harcrendszert, egy eredeti karakterfejlődési rendszert és moduláris fejlesztéseket ígér a játékba. Hogy ebből mit tartanak be, majd két év múlva megtudjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu